Volg nu het webinar over langdurige pijn om weer soepel en vrij te kunnen bewegen.

✅ Complexe problemen vragen om simpele oplossingen

Kennis is essentieel om pijnvrij te worden

✅ Zo begrijp je waarom je pijn hebt

✅ En waarom je nog niet van de pijn af bent

✅ Je weet ook wat je wél moet gaan doen

✅ Zodat je met meer rust en energie pijnvrij kan bewegen

Hoe kom ik van mijn rugpijn af
Ik wil van mijn rugpijn af

Ik ben totaal overtuigd van de methode, die ook volledig geslaagd is!

Jeske de Fretes
Hoe kom ik van mijn rugpijn af

De belangrijkste stappen om naar een pijnvrij leven te gaan

Al jaren ben ik bezig met adviseren, therapie en lesgeven. Van kleins af aan stelde ik mezelf op als hulpverlener. Via mijn rol als docent en fysiotherapeut ben ik gekomen waar ik nu sta. Als pijn reset coach heb ik verschillende mensen mogen begeleiden naar een pijnvrij leven. Mijn klanten ervaren dit als life changing.


Wat mij als fysiotherapeut het meest opviel was:


Dat mijn behandelingen een tijdelijke verlichting gaven en de pijn wisselde van intensiteit en soms ook wisselde van plek. Dan weer links, dan weer rechts, dan hoger, dan weer lager. Ik en mijn patiënten vroegen onszelf af: Wat kan dat zijn?


Langdurige pijn is een complex probleem. Je bent waarschijnlijk bij verschillende therapeuten geweest, bij de huisarts of zelfs specialist. En toch ben je nog niet van klachten af. Hoe kan dat nou?

Pijn dient een doel. Het zit er niet voor niks. Alleen die pijn is net als het blad van onkruid. Je kunt het blad wel wegknippen, maar dan groeit er vrij snel wel weer iets nieuws. De wortel moet eruit. En de enige die de wortel eruit kan halen ben jij zelf.
De kracht om los te komen van jouw pijn zit in jou. Je hebt alles in je om je eigen heler te zijn. Het enige wat je nodig hebt is de juiste kennis en vaardigheden. Ik zorg ervoor dat de puzzelstukjes op hun plek gaan vallen, maak moeilijke dingen makkelijk, zodat jij een pijnvrij leven kan gaan bouwen.


Het webinar is opgenomen zodat je deze kan kijken wanneer jij wil. Als je dit webinar serieus gevolgd hebt weet je WAAROM je nog niet van de pijn af bent, HOE langdurige pijn werkt en het belangrijkste: WAT je kan doen om van de pijn af te komen.

"De begeleiding van Rins is prettig, hij is een goede sparringpartner, en levert een goede methode om van je pijn af te komen. Je bent je eigen heler. Door de handvaten die Rins mij aangereikt heeft dmv verschillende oefeningen, boeken en video's heb ik veel geleerd over mezelf en ook nieuwe inzichten gekregen."
Ik wil van mijn pijn af
Ilse Spijkers
"Rins heeft mij geleerd dat ik alles in mij heb, om mijn eigen heler te zijn. Ik ben weer eigenaar over mijn eigen leven en dat voelt zo krachtig. Ik heb geleerd om weer vertrouwen te hebben in mijn lijf, zodat ik mijn droomleven kan gaan leven!"
Ik wil van mijn pijn af
Kirsten van Hoof
"Ik heb het programma als een groot cadeau ervaren. Ik voel me veel fitter en energieker. Ik heb geen last meer van maagzuur en kan de dag veel energieker starten. Dit traject levert zoveel meer op dan dat alleen de pijn weggaat."
Reset je Rugpijn methode
Marcel van Broekhoven
Ik wil van mijn rugpijn af

Wil jij weten hoe je pijnvrij kan bewegen?

Jouw pijn heeft je al teveel gekost. Niet alleen financieel, maar ook op het gebied van ontspanning, relaties, intimiteit en zingeving. Zet nu de stap naar pijnvrij door het webinar te volgen en kom erachter hoe ook jij binnen korte termijn verlost kan zijn van jouw pijn.

Het zou zomaar eens het mooiste cadeautje kunnen zijn wat je jezelf ooit kan geven.