De 3 belangrijkste tips om pijnvrij te bewegen.

✅ Complexe problemen vragen om simpele oplossingen

Kennis is essentieel om pijnvrij te worden

✅ Zo begrijp je waarom je pijn hebt

✅ En waarom je nog niet van de pijn af bent

✅ Je weet ook wat je wél moet gaan doen

✅ Zodat je met meer rust en energie pijnvrij kan bewegen

Hoe kom ik van mijn rugpijn af
Ik wil van mijn rugpijn af

Ik ben totaal overtuigd van de methode, die ook volledig geslaagd is!

Jeske de Fretes
Hoe kom ik van mijn rugpijn af

De belangrijkste stappen om naar een pijnvrij leven te gaan

Al jaren ben ik bezig met adviseren, therapie en lesgeven. Van kleins af aan stelde ik mezelf op als hulpverlener. Via mijn rol als docent en fysiotherapeut ben ik gekomen waar ik nu sta. Als pijn reset coach heb ik verschillende mensen mogen begeleiden naar een pijnvrij leven. Mijn klanten ervaren dit als life changing.


De meest gestelde vraag die ik altijd kreeg was:


Als ik deze beweging maak doet het pijn. Wat kan dat zijn?


Langdurige pijn is een complex probleem. Dat betekent dat niemand bovenstaande vraag kan beantwoorden. De enige die dat kan, dat ben jij zelf. En om te helpen bij het vinden van een antwoord help ik je mee. Je hebt alles in je om je eigen heler te zijn. Het enige wat je nodig hebt is de juiste kennis. Ik zorg ervoor dat de puzzelstukjes op hun plek gaan vallen, maak moeilijke dingen makkelijk, zodat jij met de juiste kennis en vaardigheden een pijnvrij leven kan gaan bouwen.


Vanuit deze principes heb ik 3 tips opgesteld die verhelderen WAAROM je nog niet van de pijn af bent, HOE langdurige pijn werkt en het belangrijkste: WAT je kan doen om van de pijn af te komen.

"De begeleiding van Rins is prettig, hij is een goede sparringpartner, en levert een goede methode om van je pijn af te komen. Je bent je eigen heler. Door de handvaten die Rins mij aangereikt heeft dmv verschillende oefeningen, boeken en video's heb ik veel geleerd over mezelf en ook nieuwe inzichten gekregen."
Ik wil van mijn pijn af
Ilse Spijkers
"Rins heeft mij geleerd dat ik alles in mij heb, om mijn eigen heler te zijn. Ik ben weer eigenaar over mijn eigen leven en dat voelt zo krachtig. Ik heb geleerd om weer vertrouwen te hebben in mijn lijf, zodat ik mijn droomleven kan gaan leven!"
Ik wil van mijn pijn af
Kirsten van Hoof
"Ik heb het programma als een groot cadeau ervaren. Ik voel me veel fitter en energieker. Ik heb geen last meer van maagzuur en kan de dag veel energieker starten. Dit traject levert zoveel meer op dan dat alleen de pijn weggaat."
Reset je Rugpijn methode
Marcel van Broekhoven
Ik wil van mijn rugpijn af

Wil jij weten hoe je pijnvrij kan bewegen?

Voel je vrij om open te staan voor het feit dat ook jouw pijn verholpen kan worden. Dat jij je eigen heler kan worden, pijnvrij op kan staan uit een stoel en de hele dag kan slenteren.


Waarom zou je 6 maanden wachten, als je weet dat je over 6 weken pijnvrij kan zijn?