Reset je Pijn

Van gevangen in jouw langdurige pijn naar onbezorgd, soepel en vrij naar buiten kunnen

null

null

Je wordt er moedeloos van en vraagt je af of je met deze pijn moet leren leven. Net als Marian Sparidaens. Vanaf haar 14e had ze migraine en daar kwam later rugpijn bij. Tot haar 69 jaar had ze elke dag pijn. Toen we samen met haar pijnklachten aan de slag gingen, was ze er binnen vier weken vanaf. Stel je voor dat ze haar pijnklachten op haar 20e al anders had benaderd...
Rugpijn oefeningen
null
Dit is ook voor jou mogelijk, zelfs als het tot nu toe nog niet gelukt is. Er is altijd een oplossing!

Het Reset je Pijn programma is het beste programma voor mensen met langdurige pijnklachten, die een effectief plan willen om stap voor stap hun onbewust onderdrukte emoties los te laten om weer soepel en vrij te kunnen bewegen. 

null

null

Doe je mee? Net als Anke, Jeske en Riet?

En bizar maar waar: met het lezen van de literatuur verdween mijn fysieke pijn al geleidelijk
Met stevige rugpijn startte ik het traject bij Rins. Na een fijn intakegesprek waarin de klik met het traject duidelijk was en er wederzijds vertrouwen bleek, kon ik tijdens mijn zomervakantie meteen aan de slag met ‘het huiswerk’. En bizar maar waar: met het lezen van de literatuur verdween mijn fysieke pijn al geleidelijk.

In de drie 1:1-sessies met Rins kreeg ik vervolgens handvatten om – wanneer de pijn weer opspeelde – mezelf te ‘helen’. Wat een ontdekking! Uiteindelijk ging het voor mij verder dan dat: ik heb geleerd om stil te staan bij mijn emoties, ze te duiden, ze te accepteren en ze los te laten. Ik heb het traject ervaren als zeer verdiepend, verrijkend en duurzaam. Ik weet beter wie ik ben en wie ik doe.

Ik kan het iedereen aanraden. Als je structureel fysieke pijn ervaart, je kan accepteren dat de pijn een niet-fysieke oorzaak heeft, je open staat voor nieuwe inzichten en ervoor wil gaan, dan zou ik zeggen: gun jezelf dit! Bovendien is Rins een fijne vent die je erg goed en op een fijne manier begeleidt

Anke Carels

'IK BEN TOTAAL OVERTUIGD VAN DE METHODE, DIE OOK VOLLEDIG GESLAAGD IS.'

Voor ik aan het traject begon had ik jaren achtereenvolgens lage rugpijn met uitstraling naar mijn rechterbeen. Hernia middels MRI scan is in het verleden vastgesteld (ik ben hier niet aan geopereerd) & net voor aanvang van het traject waren het hernia achtige klachten die mij sterk belemmerede in mijn dag-dagelijks functioneren. Vele (verschillende) therapieën (fysio-acupunctuur-osteopaat) hebben in de loop van de jaren mijn klachten (symptomen) steeds weggenomen. Doordat de oorzaak van de klachten nooit is aangepakt bleven de klachten in wisselende frequentie wel terug keren.

Gedurende het traject heb ik de begeleiding van Rins als zeer prettig, waardevol en gelijkwaardig ervaren.  

Naar mijn idee is het voor iedereen die langdurig en terugkerende pijn ervaart in het lichaam (aan rug/nek/schouders bijv.) de moeite waard om in ieder geval een intake gesprek aan te gaan. Daarna gaat het vanzelf. Of je gaat van start met een traject waar je heel gelukkig van wordt of niet

Jeske de Fretes

'IK KAN NU LEVEN ZOALS IK WIL LEVEN …..ZONDER PIJN!'

Ik was best sceptisch , omdat ik al zoveel wegen had bewandeld. Ruim 32 jaar bezig met pijn, na 2 hernia operaties en allerlei andere behandelingen werd ik niet pijnvrij . Ik ben nu heel erg blij dat ik het advies van mijn zoon opgevolgd heb want………..De eerste 3 weken heb ik vooral veel gelezen……ik begon telkens opnieuw bij het begin omdat ik zoveel herkende . Door het lezen van deze herkenningen vielen alle puzzelstukjes in elkaar , ik had tijdens het lezen al zoveel tranen laten rollen , dat ik in 3 weken pijnvrij was.

Vol ongeloof …….hoe kan dat toch…..liep ik het traject verder door ,met Rins . Ik kreeg van Rins de juiste kennis en vaardigheden aangereikt ! Maar ik ga nu niet vertellen dat het makkelijk is …..Nee , door het onbewuste naar het bewuste te brengen kwamen er veel emoties los , van een tranendal tot boosheid…..het was hard werken en kost veel energie …Maar het is het WAARD.

Ik zou dit traject iedereen aanbevelen die net als ik ,al vele jaren van de ene in de andere behandeling terecht komen en daarbij niet van hun klachten af komen . Ik ben verlost van pijn in de onderrug , nek (whiplash ) en de hoofdpijn en mocht ik last hebben , kan ik zelf de controle terug krijgen . Hoe mooi is dat……ik ben een rijk mens geworden met een opgeruimd gevoel en daardoor ook vrolijker en laat mijn emoties toe.

Voor dit traject is maar een woord “fantastisch” als je ervoor open staat !!!

Rins , ik wil je enorm bedanken voor de prettige samenwerking , voor je begrip , steun en geduld . Zoals ik al vaak heb gezegd …..dit traject is bijzonder en jij bent een kanjer !!

Ik wil van mijn rugpijn af
Riet van Romeburg

Het Reset je Pijn is het beste programma voor mensen met langdurige pijnklachten, die een effectief plan willen om stap voor stap hun onbewust onderdrukte emoties los te laten om weer soepel en vrij te kunnen bewegen. 

Wat gaan we doen?

1. Start met het opdoen van kennis

De eerste twee weken staan in het teken van kennis opdoen over de relatie tussen emoties en pijnklachten. Dit is belangrijk voor je zodat je in gaat zien dat jouw lijf niet stuk is. Je gaat begrijpen dat de oorzaak van de pijn ergens anders vandaag komt en waarom je nog niet verlost bent van jouw pijn. Ook ga je voorbeelden zien van succesverhalen, zodat je open komt te staan om meer te leren en te oefenen met de methodes die komen gaan. Zo creëren we een stabiele basis om het programma tot een succes te brengen.

2. Herkennen van emoties

Waarschijnlijk ben je  bekend met het benoemen en voelen van emoties, maar heb je dit door de pijn onderdrukt. Het klinkt misschien gek, maar onder de lichamelijke pijn zit vaak een andere emotionele pijn. Het herkennen van wat je echt voelt en daar woorden aan geven is een belangrijk onderdeel in het proces om van jouw pijnklachten af te komen. Dit helpt ook bij het opnieuw leren voelen wat er echt aan de hand is. Het resultaat is dat jouw brein en lijf beter gaan samen werken, zodat de volgende stap ook makkelijker doorlopen kan worden en je dus sneller van je pijn af komt.

3. Werken met emoties voor een pijnvrij leven

Het woord emotie betekent: 'Naar buiten toe bewegen.' Om ervoor te zorgen dat jouw pijn verdwijnt is het essentieel om een onderliggende emotie volledig te erkennen. Veel van mijn klanten vonden het spannend om dit proces aan te gaan. Je gaat niet voor je lol naar een ondraaglijke emotie aankijken. Maar als je bereid bent dit te doen, dan kan ik je verzekeren dat er licht is aan het eind van de tunnel. In deze fase ga je werken met onbewuste emoties. Je leert weer hoe je moet voelen en wat jouw gevoel betekent. Het is belangrijk om deze vaardigheid in handen te hebben, zodat je uiteindelijk weet waarom je geen pijn meer hebt en hoe je dat gedaan hebt.

4. Word meester over jouw weerstand

Als je gaat werken met emoties, kom je altijd weerstand tegen. Deze weerstand zal op verschillende manieren voorkomen. Het is een manier om weg te bewegen van jouw 'pijnlijke' emoties. Het is belangrijk om hier meester over te worden, zodat jouw pijn niet meer terug hoeft te komen. Je hebt dan een duurzame oplossing in eigen handen en weet wat je moet doen op het moment dat het leven jouw weer uitdaagt.

Jouw emoties als kompas naar pijnvrij

Het Reset je Pijn programma is zo opgezet, dat je stap voor stap werkt naar een pijnvrij lichaam. Het is gestructureerd, zodat je precies weet wat je wanneer gaat doen. De kennis en methodes zijn direct toepasbaar. Als je er jaren over gedaan hebt om jouw pijnklachten te ontwikkelen, dan kun je niet verwachten dat dit binnen een uur opgelost is. Vaak liggen er complexe situaties en emoties onder en zijn er verschillende oplossingen voor. In de ene situatie werkt de ene methode beter, in een andere situatie past een andere methode weer beter. Daarom krijg je van mij meerdere methodes aangeleerd, zodat je altijd het juiste gereedschap hebt als je uitgedaagd wordt door het leven. Het ontdekken van deze methodes is te vergelijken met een gereedschapskist. De ene keer heb je een hamer nodig, de andere keer schroefboormachine. Je gaat verschillende methodes testen, oefenen en uitproberen net zo lang tot je van je pijn af bent.


Stel niet langer uit, het heeft al lang genoeg geduurd. Ga ervoor, vandaag nog! Je bent nu al zover op deze pagina gekomen. Dat is niet voor niks. Een beter moment om te beginnen is er niet. Er blijven elke dag op nieuw redenen komen om maar niet te starten. Dus wat ga je doen? Eerst nog even een andere therapie volgen waarvan je weet dat het je niet voldoende gaat helpen? Weer pleisters plakken op de wond die maar niet geneest. Neem het besluit en meld je aan voor het gratis adviesgesprek.

Zo ziet het Reset je Pijn programma eruit

Het programma duurt 8 weken

Binnen deze 8 weken krijg je begeleiding via mail, telefoon, de online leeromgeving en ervaar je de kracht van een groep. Ook zijn er 4 live dagen. Afhankelijk hoe deze dagen tijdens vakanties vallen en of je individueel of in een groep wil, kan het zijn dat het programma 9 weken duurt.

4 LIVE bijeenkomsten van een dagdeel

Er is ruim de tijd iom vertrouwen te creëren, de aangereikte methodes aan te leren en te oefenen. Alles wat je moet leren, zodat jij jouw pijn los kan gaan laten. Verwacht dat je met meer naar huis gaat dan je van te voren kon bedenken. Of juist met minder, omdat je hebt geleerd en ervaren wat loslaten écht betekent.

6 maanden toegang tot de online leeromgeving

Laat je stap voor stap logisch begeleiden door de modules die klaar staan voor je. Zie het als een voortgangsmodule als leidraad gedurende deze 8 weken. Je krijgt gestructureerd een plan wat jou voorbereid op de contactdagen en waar je alle informatie en methodes in terug vindt. Zelfs na het programma kun je nog terugkijken om erachter te komen hoe het ook alweer zat als je iets vergeten bent. Die kans is overigens niet groot, omdat ik je niet naar huis laat gaan als ik niet het vertrouwen heb dat je het nog onvoldoende onder de knie hebt.

Levenslang toegang tot het Reset je Pijn kanaal (onschatbare waarde)

In dit kanaal vind je gelijkgestemden die allemaal bekend zijn met het Reset je Pijn programma. Je kunt hier je vragen stellen en verbinding vinden onderling, zodat je de kracht van een groep gaat ervaren en vertrouwen krijgt om door te gaan wanneer het even tegen zit. Ook krijg je hier updates over inspirerende podcasts, evenementen, boeken, documentaires enzovoorts. Bereid je voor op een honger naar meer inspiratie en groei na het volgen van dit programma. Hoe mooi is dat om samen op te trekken en de wereld een beetje beter te maken.

Een kaartenbak aan methodes in eigen handen

Deze methodes zijn erop gericht om onbewuste emoties bewust te maken, zodat je hier invloed op uit kunt gaan oefenen en jouw pijn kan gaan loslaten. Deze methodes ondersteunen elkaar onderling en stuwt jou naar een hoger niveau zonder pijn. Verwacht een degelijk fundament aan methodes die je in kan zetten wanneer het leven jou uitdaagt.

In welke vorm wil jij het Reset je Pijn programma volgen?

null
Check! Ik doe mee en meld me aan voor een gratis adviesgesprek
* Alle bedragen zijn exclusief BTW. Mochten we na het adviesgesprek definitief besluiten om samen te werken, dan krijg je een opdrachtbevestiging met de algemene voorwaarden. Hier zie je dan ook de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Ga Naar RIns en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals in de algemene voorwaarden vermeld.

Klanten aan het woord

Al na 1 sessie was ik van de pijn af.

Het traject met Rins heb ik ervaren als een emotioneel pittig traject. Ik onderging de behandelingen voor pijn in mijn onderrug. Al na 1 sessie was ik van die pijn af. Het traject heeft mij daarnaast ook laten inzien door welke emoties ik mij in het dagelijkse leven liet leiden. Het hele traject geeft enorm veel inzichten in de keuzes die je maakt en heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Voor iedereen die al lang loopt met fysieke klachten zou ik zeggen: Ga naar Rins!

Marleen Huijsmans
Ik zou dit traject zeker aanbevelen voor mensen die pijnklachten hebben.

Voordat ik aan het traject begon bij Rins had ik veel rug en knieklachten. Nu gaat het een stuk beter en op het moment ben ik zelfs pijnloos! Ik heb het traject als heel fijn ervaren, ik voelde me op mijn gemak en als ik verdriet had mocht er dat ook echt zijn. Ik kan doordat ik het traject heb gevolgd mezelf helen. Ik zou dit traject zeker aanbevelen voor mensen die pijnklachten hebben

Kathleen Heefer

Het traject Ga Naar Rins is een cadeautje.

Telkens na een drukke periode ging mijn rug vastzitten. Ik kon geen kant op. Ook leefde ik elke dag met angst bij het opstaan , bang dat ik een tik in mijn onderrug zou krijgen. Ik ben aan het traject "Ga Naar Rins" begonnen, dit is een kadootje. Mijn angst en pijn is weg, ik kan 's morgens weer bijvoorbeeld de badkamer poetsen wat ik jaren niet heb gedaan. Ik zou het iedereen gunnen die met rugpijn, migraine etc rondloopt en aanbevelen. Tijdens het traject is het hardwerken maar de beloning "pijn vrij leven" is het waard.

Nogmaals thnxxx voor je hulp Rins, ik ben een gelukkig mens

Lonneke Erven

'Goh Rins, en waarom zou dit nu ineens wel werken dan?'

Daar vraag je me wat. Ik weet natuurlijk niet precies wat je allemaal al gedaan hebt. Hoogstwaarschijnlijk heb je meerdere fysio's gezien, ben je bij een psycholoog geweest en ben je gaan pionieren bij andere therapievormen. Zoals de chiropractor of de osteopaat.
Wat ik wel weet is dat de kans groot is dat je nog pijnklachten hebt op het moment dat je dit leest. Dat kan een aantal dingen betekenen:


👉🏼 De gevolgde strategie is niet de juiste geweest

👉🏼 Je hebt de strategie niet goed, onvoldoende of helemaal niet uitgevoerd

👉🏼 Je hebt helemaal geen strategie


Welke van deze redenen is op jou van toepassing?

Als je jouw emoties al onderzocht hebt en je hebt nog steeds pijn, dan ben je waarschijnlijk vooral met secundaire emoties bezig geweest. Niet met de primaire. Je kunt bijvoorbeeld goed je tranen laten lopen, maar hebt jouw woede nog niet erkent. Om die primaire emotie te ontdekken is vertrouwen en tijd nodig. Een uurtje praten is te kort. Daarom werk ik met dagdelen.
Daarnaast is het belangrijk om te oefenen in het opnieuw leren voelen zonder oordeel.

Hoe dat gaat? Zie het als een raket die opstijgt. In het begin is er veel power nodig om los te komen en kan het zijn dat je jezelf als een uitgewrongen vaatdoek voelt. Vermoeid, maar super licht en klaar om weer nieuw, schoon water op te nemen. Als je eenmaal de vaart erin hebt, ga je als een speer. Uiteindelijk ben je door de dampkring en is een klein poefje voldoende om weer vooruit te komen.

Voel je nu kriebel in je nek, vind je het een beetje eng, maar wil je wel heel graag? Dan druk op de knop en geef jouw brein geen ruimte om allemaal redenen aan te dragen om het niet te doen.


Let's go! Ik doe mee en meld me aan voor een gratis adviesgesprek
* Alle bedragen zijn exclusief BTW. Mochten we na het adviesgesprek definitief besluiten om samen te werken, dan krijg je een opdrachtbevestiging met de algemene voorwaarden. Hier zie je dan ook de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Ga Naar RIns en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals in de algemene voorwaarden vermeld.

Wat klanten zeggen

null
null

Wanneer zijn we geen match?

❌ Als je al jaren pijn hebt en wil dat iemand anders in een uurtje even jouw klachten oplost. Dat is niet realistisch. Ik begrijp de wens wel, maar als we samen gaan werken moeten we allebei gelukkig worden. Als je niet bereid bent om in jouw gezondheid te investeren, zowel in tijd als in geld, dan is er geen goede basis om dit programma tot een succes te maken


❌ Als je nog iedere dag rookt en/ of medicatie gebruikt en hier niet vanaf wil. Uit ervaring blijkt dat wanneer je nog rookt het moeilijker is om bij de primaire onderdrukte emotie te komen. Hetzelfde geldt voor medicatiegebruik. Het loslaten van onbewust onderdrukte emoties kan overigens wel helpen bij het stoppen met roken. Dit is namelijk ook een afleider om niet te hoeven voelen. Mijn advies is om eerst het roken en medicatiegebruik op te lossen, voordat je dit programma gaat starten.


❌ Als je niet gelooft dat er een relatie bestaat tussen jouw brein en jouw lijf. Als dit het geval is, dan kun je beter nog even wachten. Ga over dit onderwerp wat lezen of kijk wat filmpjes op YouTube.


❌ Als je geen diep verlangen hebt om van de pijnklachten af te komen en 'een beetje beter' eigenlijk ook wel goed is. Dit programma is alleen voor diegene die er vol voor willen gaan en geen genoegen meer nemen met omgaan met pijn.


❌ Als je nog een berg aan excuses hebt en eerst nog even andere dingen wil doen. Natuurlijk zijn er nog andere disciplines en mogelijkheden. Je bent vrij om deze te verkennen. Het hebben van vele excuses is vaak ook een vlucht om dit programma niet aan te gaan. Als dit het geval is, dan gaan we niet gelukkig worden samen.

Twijfel je nog om een adviesgesprek in te plannen?

Het is natuurlijk niet gek als je denkt: "de zoveelste die belooft dat hij me van mijn pijn af kan helpen. Jaja, het zal wel...'

Maar laten we eerlijk zijn. Je bent niet voor niks hier onderaan op deze pagina gekomen. Tijdens het scrollen is er iets wat ervoor gezorgd heeft dat je meer informatie wilde. Misschien is er zelfs een bepaald vertrouwen ontstaan.

Nu kan ik hier natuurlijk een hele pitch gaan houden waarom je bij mij in het Reset je Pijn programma moet. Alleen dat gaat niet werken, want als je er onbewust nog niet aan toe bent, dan zal jouw brein er alles aan doen om te bevestigen dat jouw gezondheid het niet waard is om in te investeren.

Het werkt het beste als jij beslist. Of we doen het wel, of we doen het niet. Wil je nog verder overtuigd worden? Lees dan de reviews nog eens door. Op Google staan 4,9 sterren.


rugklachten oefeningen


Daarbij heb je onbeperkt toegang tot alle modules uit het programma en het Reset je Pijn kanaal waar je vragen kan blijven stellen mocht het even tegen zitten.


LET OP! Ik geloof er niet in dat iemand anders jouw pijnklacht weg kan nemen. Waar ik wel in geloof, is in jou. Ik heb een rotsvast geloof dat jij alles in je hebt om verlost te worden van die rotpijn. Je weet waarschijnlijk nog niet hoe en daar heb je begeleiding bij nodig. Je hebt meer kennis en vaardigheden nodig en die kan ik je aanreiken. Daarnaast is jouw inzet, mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid van belang om dit programma tot een succes te brengen. Ik zal er zijn voor je. Kom jij ook opdagen en toon je bereidheid om ervoor te gaan, dan is de kans op succes groot en zou dit zomaar eens het mooiste cadeautje kunnen zijn wat je jezelf ooit kan geven.

Yes! ik ben bereid en meld me aan voor een gratis adviesgesprek
* Alle bedragen zijn exclusief BTW. Mochten we na het adviesgesprek definitief besluiten om samen te werken, dan krijg je een opdrachtbevestiging met de algemene voorwaarden. Hier zie je dan ook de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Ga Naar RIns en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals in de algemene voorwaarden vermeld.

Veel gestelde vragen Reset je Pijn programma

Hoe lang duurt het programma?

Houd rekening met 8 weken. In verband met vakantieperiodes kan het voorkomen dat we een weekje extra hebben.

Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt aan dit programma?

Laat ik voorop stellen dat je je tijd niet kwijt zal zijn. Je investeert dit in jouw gezondheid en welzijn. Als je per dag 30 minuten vrij kan maken, dan is het haalbaar om aan alle opdrachten te voldoen.

Wat krijg ik allemaal in het Reset je Pijnprogramma?

Gedurende dit programma krijg je voldoende kennis en ga je aan het werk met verschillende methodes die erop gericht zijn om jouw onbewust onderdrukte emoties los te laten en daarmee jouw lijf weer soepel en vrij te laten bewegen. Dit zijn allemaal middelen die jouw gereedschapskist uitbreiden, zodat je er ook na het programma nog gebruik van kan maken.

Emoties klinkt zweverig. Is het dat ook?

Dat kan ik voor jou niet bepalen. Iedereen heeft emoties of je ze nu voelt of niet. Over het algemeen wordt mijn programma niet als zweverig ervaren. Juist niet zelf. Dat is ook in een aantal reviews terug te lezen.

Ik ben al bij een psycholoog geweest, heb mijn emoties daar gedeeld en heb EMDR gevolgd, maar ik ben nog niet van mijn pijn af. Is dit programma dan wel geschikt voor mij?

Het doel van Reset je Pijn is om van de pijn af te komen. De methodes zijn daarom ook anders dan die een psycholoog gebruikt. Over het algemeen is het zo dat de mensen die in mijn programma stappen allemaal al eens bij een psycholoog of andere therapievorm zijn geweest en hun emoties geuit hebben. Ze zijn alleen nog niet van de pijn af. Als je een dergelijk voortraject hebt gehad, dan is vaak het resultaat in mijn programma wel groter.

Ik heb een hernia/ slijtage/ versmalde tussenwervelschijf wat mijn pijn veroorzaakt. Kan ik dan wel meedoen?

Deze diagnoses zijn zelden de oorzaak van de pijnklacht. Dus heb je langdurig pijnklachten en heb je deze diagnoses gehad, dan is dit programma juist zeer geschikt voor jou.

Ik heb een andere pijn dan rugpijn. Is het Reset je Pijn programma dan wel geschikt voor mij?

Jazeker. De lichamelijke reactie als gevolg van onbewust onderdrukte emoties, kan zich in veel verschillende vormen uiten. Rugpijn is veel voorkomend. Daarnaast is nekpijn, hoofdpijn/ migraine, schouderpijn, fibromyalgie, buikpijn, maagklachten en kniepijn een veel geziene klacht die goed aan te pakken is in het Reset je Pijn programma.

Moet ik vooraf betalen?

Het is een investering die je doet in jouw welzijn die betaald dient te worden voordat het programma begint.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat ga merken?

Dat kan ik zo niet zeggen. Het staat of valt met jouw bereidheid om all-in te gaan. Er zijn mensen die binnen 3 weken van hun pijnklachten af zijn gekomen en er zijn er ook die er langer over doen.

Wat nu als het niet lukt?

Natuurlijk zijn er ook mensen die niet in de 8 weken van hun pijn afkomen. Echter, diegene die na het programma doorgaan met wat ik ze heb aangeleerd komen er meestal binnen een half jaar alsnog vanaf. Er zijn er natuurlijk ook die na het programma niks meer doen en vervallen in oude patronen, totdat het lijf weer een signaal gaat geven. Mijn advies is om alles wat je aangeleerd krijgt te blijven doen in jouw dagelijks leven.

Wat zijn de data van de contactdagen?

De data van de contactdagen in het groepsprogramma staan vast. Deze data overleg ik tijdens ons adviesgesprek. Als je in een 1 op 1 programma wil stappen dan stemmen we de data af op onze beide agenda's en is er dus meer flexibiliteit.

Heb je een andere vraag?

Plan dan een 10 min inspiratiecall in met mij. Dan kan ik je helpen. In plannen kan hier: https://calendly.com/ganaarrins/10-minuten-inspiratie-call