πŸ’₯ BOEM! πŸ’₯ Rugpijn weg
20 maart 2023 

πŸ’₯ BOEM! πŸ’₯ Rugpijn weg

πŸ’₯ BOEM πŸ’₯ Rugpijn weg!

2 weken later: β€˜Rins, ik heb nu ineens hoofdpijn. Kan dat ook vanwege onbewust onderdrukte emoties komen?’ 

We doen dezelfde oefening en πŸ’₯ BOEM πŸ’₯ Hoofdpijn weg!

Het gaat hier over iemand die tientallen jaren pijn heeft gehad. Binnen 6 weken is deze persoon van de pijn af. Β 
De oefening die ik hierboven aanhaal kan zij zelf uitvoeren en dat betekent dat ze mij niet meer nodig heeft. Ze is eigenaar van haar eigen pijnproces.

Natuurlijk ben je sceptisch. Er is niemand die ik spreek die meteen zegt: β€˜Nou, ik geloof jou. Doe mij dat maar.’ Β 
En behoud die scepsis alsjeblieft. Het gaat ten slotte om jouw lijf. Blijf kritische vragen stellen.

Zo'n bovenstaande oefening is zelden effectief zonder voorbereiding. En die voorbereiding zit in het opdoen van kennis. Ik zeg het wel vaker: β€˜Lees een boek.’ Bijvoorbeeld Weg van de Pijn van Saskia de Bruin. Of Healing Back Pain van Dr. Sarno. Heel interessant. Of volg mijn webinar als je niet van lezen houdt. www.ganaarrins.nl/webinar

Dan ga je kennis opdoen over wat onbewust onderdrukte emoties voor invloed hebben op jouw pijn. Door deze kennis ga je meer open staan, verleg je de focus van pijn naar emoties en kom je bij de wortel van jouw pijnproces. Dan is de kans op succes bij de oefening waar ik het over heb, vele malen groter.

Heb je geen zin om te lezen of mijn webinar te volgen, dan wil ik je uitnodigen om eens een spelletje poker te spelen. Het liefst voor heel veel geld. Dat maakt het extra spannend. Observeer dan eens wat er allemaal gebeurt in jouw lijf. Let op een kriebeltje, hoesten, schouders rollen, onrustig gaan verzitten, transpireren, pupil grootte, enz... Dit zijn fysieke reacties op onbewuste emoties.Β 


Veel speelplezier, Rins


P.s.: Heb je kritische vragen of wil je weten of dit ook voor jouw specifieke situatie geldt? Stuur me dan een persoonlijk bericht door naar info@ganaarrins.nl te mailen. Ik lees en beantwoord ze allemaal.

Over de schrijver
Reactie plaatsen