Ik wacht eerst mijn hernia operatie af
26 januari 2023 

Ik wacht eerst mijn hernia operatie af

En toch begrijp ik het wel.... 

Ik hoor heel vaak dat iemand eerst de operatie of therapie af wil ronden, voordat hij of zij verder gaat met het volgende.

Dat is zeer wijs. Als iemand mijn programma wil volgen dan adviseer ik om even geen therapie of psychologie ernaast te doen. Het is al intensief genoeg.

Mijn gratis webinar echter, die kun je natuurlijk gewoon eens volgen.  

Ook als je wacht op een hernia operatie. Misschien JUIST als je wacht op een hernia operatie.

Het webinar is zonder risico voor je lijf, redelijk veilig. Tenzij je van je stoel afvalt vanwege de mooie inzichten 😉

Als iemand in je lijf gaat snijden is er altijd een risico.

Slecht 3% van alle hernia's geeft daadwerkelijk de pijn die iemand aangeeft.

Als we een foto maken van 100 mensen die GEEN rugpijn hebben, heeft ongeveer 70% normale slijtage verschijnselen. Zoals een hernia of versmalde tussenwervelschijf.

Echter, blijkbaar wordt er makkelijker gedacht over een operatie dan investeren in jezelf om van je rugpijn af te komen.

En dat begrijp ik helemaal.

Pijn dient een doel. Triggerpoints, uitstraling, knopen en nog veel meer symptomen zitten er niet voor niets. Echter, als iemand overleden is, dan is alles slap en zijn ook geen knopen meer te vinden in een spier. Dat geeft te denken... 🤔

Dus onbewust is het behouden van pijn minder kwetsbaar dan het loslaten hiervan.

Wanneer iemand er klaar voor is om écht van de pijn af te komen is niet aan mij. Dat proces kan ik niet versnellen en dat hoeft ook niet.

En toch rijst bij mij de vraag waarom mensen niet gewoon mijn webinar volgen naast de behandeling waar diegene op aan het wachten is. Het ergste wat kan gebeuren is dat je met meer kennis en inzichten naar huis gaat en wat kritischer bent naar de mensen die aan jouw lijf gaan zitten.

In het gunstigste geval weet je of ik iets voor je kan betekenen, vallen er allerlei puzzelstukjes op zijn plek of heb je voldoende informatie om zelf aan de slag te gaan.

Wil je graag advies over jouw specifieke situatie, stuur me dan je vragen door te antwoorden op deze mail. Ik behandel ze allemaal en lees ze persoonlijk.

Het is jouw lijf. Ben daar zuinig op.  

Gezonde groet,

Rins

P.s.: Ken je nog iemand die al langer dan 5 jaar met rugpijn rondloopt en je hebt geen idee hoe je hem of haar kan helpen? Deel dan de link van mijn webinar. Mogelijk wordt dat uiteindelijk het grootste cadeau wat je diegene ooit kan geven.

Over de schrijver
Reactie plaatsen