Ik zou dit vaker moeten doen

'Ik zou dit vaker moeten doen'

Aanstaande woensdag geef ik weer een webinar over langdurige pijn. Kom je ook?

Ondertussen heb ik dit zo vaak gehoord: 'Ik zou dit vaker moeten doen.' En afgelopen week weer.

'Rins, behandel jij nog? Zo ja, heb je deze week misschien tijd? Zo nee, kun jij me doorverwijzen naar een goede fysiotherapeut?'Wat bleek, bij het draaien in de nacht is er iets in de nek geschoten van deze man. Gevolg: nekpijn en uitstraling naar de arm.Omdat meneer eerder bekend is geweest met een hernia in de onderrug schoot meteen de angst toe dat er nu een nekhernia zou zitten. Ojee... Paniek.

Gelukkig heb ik paar weken geleden al met hem gesproken over het feit dat een hernia zelden tot nooit de pijn veroorzaakt. Helemaal wanneer de pijn zich verplaatst. Dan zit de pijn weer links, dan weer rechts, dan is het weer de rug, dan weer de nek, dan weer de schouder.

Zoals nu ook het geval is. Deze meneer heeft op verschillende plekken in zijn lijf pijn. En nu is het even de nek.

Ik stuurde hem een audio toe die ik ingesproken heb. Deze dient ervoor om jouw eigen lichaam in werking te zetten om te genezen. Deze man heeft alles in zich om zijn eigen heler te kunnen zijn. Dat heb jij trouwens ook.'Heerlijk om te doen, deze audio. Dit soort dingen doe ik te weinig,' zei de man.

Er is een reden om geen moment voor jezelf te nemen. Om goed voor jezelf te zorgen. Probeer eens na te gaan wat de reden is. En kijk dan vooral even welke emoties je daarbij voelt.

Kijk ook of je kleine stappen kunt maken om tijd voor jezelf te creëren. Je kunt eens overwegen om één van de volgende dingen te gaan doen:

👉🏻 Schrijven👉🏻 Mediteren👉🏻 Ademoefeningen👉🏻 Bewegen (hoeft niet meteen heftig sporten te zijn hè)

Begin niet met alles tegelijk, maar houd het klein. Zodat het haalbaar is en je succes ervaart.Weet je niet goed hoe je dit moet doen? Wil je weten waarom het zo moeilijk is om dit soort dingen vol te houden? Kom dan naar mijn webinar. Dan leg ik het je uit.

Gezonde groet,

Rins

P.s.: Als je persoonlijke vragen hebt over het aanpakken van bovenstaande acties, stuur me dan een mailtje: info@ganaarrins.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen